Connecta:

93 867 46 16

El passat 30 de novembre, representants de l’AFA i de la direcció del centre, vam estar presents al ple de l’Ajuntament de Sant Celoni per presentar una moció on es demanava que es fes tot el possible per solucionar el problema legal entorn de la mancomunitat entre l’Ajuntament de Sant Celoni i el de Santa Maria de Palautordera.

Us deixem uns quants vídeos on us podreu informar d’aquest tema tan important per tota la comunitat de La Tordera i de les decisions polítiques que s’han pres fins aquest moment.

Si cliqueu aquest enllaç podreu veure a la Pilar Ódena, directora del centre, llegint la moció. Aquest vídeo és molt interessant, ja que explica fil per randa com es va crear aquesta mancomunitat i quina és la situació actual del centre si no es troba una solució.

Intervenció de l’Alex Grau, tresorer de l’AFA, demanant un compromís polític i demanant que es compti amb les famílies per encarar tot aquest procés.

Aquí l’Ana, coordinadora de l’AFA i treballadora de l’escola de fa més de vint anys, fa una pregunta molt interessant a tots els polítics del ple: quina diferència hi ha ara amb la situació que hi havia anteriorment, i quina opció hi ha?

I per últim, en aquest enllaç trobareu les intervencions de l’oposició i les votacions, totes a favor, de la moció.

Aquell mateix dijous, després del ple, es va celebrar l’assemblea anual de l’AFA, en la que van assistir els regidors d’educació dels dos ajuntaments (Agustí Vilar de l’Ajuntament de Sta. Maria i Albert Planas, de St. Celoni) i van poder resoldre dubtes i inquietuds per parts de les famílies assistents.

L’endemà, l’Albert Planas, Regidor d’Educació de l’Ajuntament de Sant Celoni, va publicar aquest comunicat amb la solució transitòria proposada per l’Ajuntament de St. Celoni, mentre es resol aquesta problemàtica.

Deja una respuesta

Contacta’ns
93 867 46 16 info@afalatordera.cat
Horari d'oficina
Matins: cada dia de 8:30h a 9h
Tardes: dimarts i dijous de 16h a 16:30h i divendres de 16h a 17h.
Per dinar tenim:
L’escola
I.E. La Tordera
Ptge Margarida, 1 08460 Santa Maria de Palautordera
Tel. 93 848 47 98
Fax. 93 848 47 99
Mail: a8070908@xtec.cat
Web: http://agora.xtec.cat/ielatordera/