Connecta:

93 867 46 16

Aquest passat dissabte 18 de febrer, la comparsa de l’IE La Tordera ha participat a la Rua de Carnestoltes de Santa Maria de Palautordera.

La temàtica d’aquest any ha estat molt musical, «Ràdio La Tordera, la Ràdio de la diversitat». Amb aquest títol ens hem ajuntat famílies ballant a ritme d’El Pot Petit, Rosalía, Rigoberta Bandini i del rock de The Ramones. Tots i totes hem seguit una coreografia preparada per les persones que han volgut sumar-se a la comissió de coreografia. Volem felicitar a aquesta comissió i destacar la compenetració de totes les assistents, sobretot els nens i nenes que han seguit els balls de manera espectacular.

Ens acompanyava una carrossa magnífica, amb una feinada grandiosa de totes les persones molt manetes i imaginatives de la comissió carrossa. Han estat moltes hores dedicades a fer que lluís espectacular.

També volem agrair el suport de l’escola que ens ha deixat l’espai per reunir-nos, practicar la coreografia, fer les disfresses i muntar la carrossa i també els altaveus.

Gràcies a tots aquests esforços, estem molt contentes d’anunciar-vos que hem aconseguit guanyar el premi a la carrossa més original. Un dels tres premis que atorga l’Ajuntament de Santa Maria Palautordera, valorat en 200€ !!!!

I l’agraïment més gran és per a totes les persones participants. Han estat setmanes de riures, nervis, de gaudir molt, de fer pinya i, el més important: de fer escola. GRÀCIES DE TOT COR!

Compartim amb vosaltres aquest videoresum de la rua i us animem a seguir l’IG de l’AFA, on trobareu més fotos de la Rua i on anem actualitzant el contingut amb totes les activitats que fem des de l’AFA.

Deja una respuesta

Contacta’ns
93 867 46 16 info@afalatordera.cat
Horari d'oficina
Matins: cada dia de 8:30h a 9h
Tardes: dimarts i dijous de 16h a 16:30h i divendres de 16h a 17h.
Per dinar tenim:
L’escola
I.E. La Tordera
Ptge Margarida, 1 08460 Santa Maria de Palautordera
Tel. 93 848 47 98
Fax. 93 848 47 99
Mail: a8070908@xtec.cat
Web: http://agora.xtec.cat/ielatordera/